Selecteer een pagina

Wie wordt er nou niet blij van een kadobon?

Een kadobon: het blijft toch altijd ideaal! Medewerkers vinden een kadobon praktisch en eenvoudig te verzilveren wanneer zij dat zelf willen. Wanneer de medewerker zijn/haar kadobon in gebruik neemt, ontstaat pas echt een geluksmoment bij het afrekenen. Ineens gaat er een mooi bedrag van jou (gehele) bestelling af: hoe leuk is het om twee keer een verrassingseffect te creëren. Wij dragen graag bij aan 100% tevredenheid onder de werknemers en creëren daarom een unieke online kerstkadobon waar medewerkers naar hartenlust kunnen shoppen.

Duurzaamheid én tevredenheid gaan hand in hand

Met het oog op duurzaamheid én tevredenheid zorgen wij ervoor dat elke medewerker met enthousiasme zijn of haar kadobon in ontvangst neemt.

Eén en één is twee! Het management hoeft geen moeilijke beslissing te nemen en uren te peinzen over welk kerstpakket aansluit bij de wensen van de medewerkers. De medewerkers zijn tegelijkertijd tevreden met hun eigen gekozen kadobon

Duurzaam: de meeste kadobonnen worden duurzaam per e-mail verzonden

100% tevredenheid: de medewerkers kiest zelf zijn of haar kadobon uit

Hoe werkt het?

01.

Bij interesse in de ‘’kerstkadobonkeuze’’ kunnen jullie in de button hieronder een vrijblijvende aanvraag doen.

02.

Wij gaan direct aan de slag en maken een vrijblijvend voorstel met impressies op.

03.

Is het voorstel naar wens? Dan is het tijd voor een krabbeltje en dan zit jullie taak erop!

04.

Wij ontzorgen jullie van A tot Z en zorgen voor een gebruiksvriendelijke online webshop en e-mailuitnodiging (inclusief vouchercode) tot in de puntjes verzorgd zijn en de medewerkers onbezorgd een cadeaubon naar keuze kunnen selecteren.

05.

De kadobon wordt per e-mail óf per post naar de medewerker gestuurd. In beide gevallen vragen wij om de e-mail óf adresgegevens.

06.

De medewerkers ontvangen met enthousiasme hun eigen gekozen cadeaubon!

“Onderzoek wijst uit dat 7 op de 10 werknemers pleiten om zelf hun kerstpakket uit te zoeken’’