Selecteer een pagina

Een klassiek kerstpakket: het blijft toch altijd speciaal! Medewerkers zijn gehecht aan het verrassingseffect en maken vol enthousiasme hun kerstpakket open en hebben per product, dat zij uitpakken, een geluksmomentje. De medewerkers ontvangen een pakket welke gekozen is door het management en de vraag is dan vaak: ‘’wordt dit pakket door iedereen gewaardeerd’’ ‘’hebben we dit jaar een juiste keuze gemaakt’’? Deze grote vraagtekens nemen wij graag bij jullie weg en helpen jullie graag bij een 100% tevredenheid.

Duurzaamheid én tevredenheid gaan hand in hand

Met het oog op duurzaamheid én tevredenheid zorgen wij ervoor dat elke medewerker met enthousiasme zijn of haar klassieke kerstpakket in ontvangst neemt.

Eén en één is twee! Jij hoeft geen moeilijke beslissing te nemen en uren te peinzen over of het pakket aansluit bij de wensen van de medewerkers én de medewerkers zijn tegelijkertijd tevreden met hun eigen gekozen pakket

Duurzaam: het pakket belandt niet in de kast

100% tevredenheid: de medewerkers kiezen zelf hun klassieke kerstpakket uit

Hoe werkt het?

01.

In het eerste contact luisteren wij aandachtig naar jullie wensen en ervaringen uit het verleden. Eventueel geven jullie voorkeuren voor bepaalde thema’s op.

02.

Wij gaan direct aan de slag en maken een vrijblijvend voorstel naar wens met diverse toffe kerstpakketten!

03.

Is het voorstel meteen naar wens? Dan maken jullie een selectie tussen twee tot vier klassieke kerstpakketten waar de medewerkers een keuze uit kunnen maken. Tevens bepalen jullie tussen welke data de webshop geopend is.

04.

Wij zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijke online webshop (in gewenste huisstijl) en e-mailuitnodiging (inclusief vouchercode) tot in de puntjes verzorgd zijn en de medewerkers onbezorgd een kerstpakket naar wens kunnen uitkiezen. Uiteraard blijft het kerstpakket een verrassing: medewerkers kunnen alleen een thema kerstpakket kiezen én uit de begeleidende tekst een tipje van de sluier oplichten.

05.

De kerstpakketten kunnen op één locatie worden bezorgd óf op het thuisadres van de medewerker geleverd worden. Indien het laatste van toepassing is dan vullen de medewerkers bij het afronden van hun bestelling hun adresgegevens in.

06.

Medewerkers ontvangen met enthousiasme hun eigen gekozen kerstpakket!